Jobba VSR!!! få jobbpass kvar

Det finns några jobbpass kvar till VSR

Den 1-3 februari 2024 går den 45:e upplagan av VSR av stapeln. Vill du hjälpa oss i Y6 att göra denna helg till den bästa festhelgen av alla? Att jobba VSR är ett superbra tillfälle att lära känna nya människor, ha en rolig och lärorik helg samt få erfarenhet av hur det är att jobba på ett stort evenemang.

Det finns fortfarande några jobbpass kvar att signa upp sig på under helgen för att kunna säkra ett förköp till en av festerna. De passen som finns är

Fredag 13.40 – 19.00:
På detta pass kommer du få hjälpa till att hålla en fulvinsrunda för våra utlandslag för att förgylla deras upplevelse på VSR. Efter det kommer du även få hjälpa till att rigga backen och preppa inför den storslagna tävlingen på lördagen.

Lördag 07.00 – 15.00
Detta är ett av de viktigaste passen du kan ha under hela helgen. Jobbar du den här tiden är du med under tävlingen. Du kan bland annat få hjälpa lagen att ha koll på deras starttider så de inte missar sitt lopp, uppdatera scoreboard, vara raveansvarig i våran iglo och mycket annat roligt. Men va inte orolig, vi kommer göra allt grovjobb inför och på plats.

Lördag 15.00-20.00
Under detta pass hjälper du till att rigga ned backen efter den storslagna tävlingen. Detta kommer du göra tillsammans med de från Y6 som är ansvariga för backen.

Som tack för ditt otroliga jobb kommer du såklart få ett förköp inför en av helgens roliga fester. Jobbar du under fredagen kommer du få ett förköp till torsdagen, jobbar du istället lördagen kommer du få ett förköp till lördagskvällen.

Om du har frågor eller vill skriva upp dig på ett av jobbpassen är det bara att komma fram till oss i collo under veckan så hjälper vi dig. Ses på VSR!