JOBBA VSR 2024!!!!

Jobba VSR 2024!

Nu är det inte långt kvar till årets fetaste helg!

Det är trots allt bara:

-74Dagar -6Timmar -11Minuter -36Sekunder

Kvar!!!!!!!!

Den 1-3 februari 2024 går den 45:e upplagan av VSR av stapeln. Vill du hjälpa oss i Y6 att göra denna helg till den bästa festhelgen av alla? Att jobba VSR är ett superbra tillfälle att lära känna nya människor, ha en rolig och lärorik helg samt få erfarenhet av hur det är att jobba på ett stort evenemang. När du anmäler dig till jobb är du också med i en utlottning där man kan vinna en plats i ett VSR-lag! Låter det lockande? Kom då på våran jobbpub den 7:e november i Gasquen och anmäl dig!

Som tack för att du jobbar på VSR kommer du få:

  • Förköp till VSR-kvällen du inte jobbar
  • Förköp till TentaKravallen (TentaKravallen är en kravall efter tenta-p i januari som vi i Y6 arrangerar på Kårallen)
  • En banger tackfest

Nedan finns en beskrivning av de olika jobbpassen.  Har du några frågor om hur det är att jobba är det bara att grabba tag i någon av oss i Y6 eller maila Ebba på personal@ysex.se. Annars ses vi på puben den 07/11.

Kravall:

För att starta igång helgen ordentligt hålls på torsdagen en kravall på Kårallen, där vi i Y6 kommer behöva en hel del hjälp. Som kravalljobbare kommer man få hjälpa oss att fixa en riktigt grym fest och allt vad det innebär. Förutom att jobba kravallen kan man även bli tilldelad lite andra roliga uppdrag under helgen, som att hålla i fulvinsrunda på fredagen eller hjälpa till i backen på lördagen. Som kravalljobbare får du se hur en klassisk kravall går till, och får inblick i vad som händer bakom kulisserna under en festhelg.

Grundvallan:

På fredagen under VSR hålls en traditionsenlig sittning för alla festerister och utlandslag (lag som kommer från andra universitet som exempelvis Chalmers). Är du med i Grundvallangruppen ansvarar ni tillsammans för denna sittning och festen som är därefter. Du kommer tillsammans med gruppen göra allt från att planera, budgetera, inhandling till att sedan genomföra festen. Det är ett jobb med mycket ansvar då ni tillsammans med oss ska planera och ansvara för en av dagarna under festhelgen. Arbetet kommer börja innan jul, men även om det är ett mer tidskrävande jobb är det ett otroligt bra och kul tillfälle att lära sig jobba i grupp, få nya kompisar på Y och själva testa på hur det är att hålla i en fest, från planeringsstadie till genomförande. Självklart kommer vi i Y6 finnas där och hjälpa till, med Micke och Ellinor i spetsen. Under VSR-helgen kommer ni ha några intensiva men roliga dagar med lite sömn som sedan avslutas med att man tillsammans kan festa loss och njuta av allt backen har att erbjuda på lördagen. Grundvallangruppen kommer utöver fredagen även att hjälpa oss att ta emot utlandslagen och rigga för en otrolig kravall på torsdagen.

Eftersläpp:

Man måste ju avsluta på topp! Efter en banger helg måste man alltså följa upp med ett ännu mer banger eftersläpp på kårallen. Här behöver vi verkligen er hjälp för att göra kvällen till något alldeles extra! Som eftersläppsjobbare får man precis som kravalljobbare hjälpa till att fixa en riktigt magisk fest. Förutom att jobba på eftersläppet kan man även bli tilldelad lite andra roliga uppdrag under helgen, som att hålla i fulvinsrunda på fredagen eller hjälpa till i backen på lördagen. Som eftersläppsjobbare får du hjälpa till att arra årets fetaste fest, och får inblick i vad som händer bakom kulisserna under en festhelg.

 

Glöm inte varma kläder, det snöar ALLTID på VSR!