JOBBA VSR!!!

Den 2-4 februari 2023 är en av Linköpings största och bästa festhelger här – VSR 2023! Vill du hjälpa oss i Y6 med att genomföra denna helg? Detta är ett superbra tillfälle att lära känna nya människor, ha en rolig och lärorik helg samt få erfarenhet om hur det är att jobba på ett stort evenemang. Om man anmälser sig till jobb är man även med i lottningen om förköp till lag! Låter detta som något för dig? Kom då på vår jobbpub den 1:a november och anmäl dig!

Som tack för att man jobbar under VSR får man utöver erfarenheten även:

  • Förköp till kvällen man inte jobbar
  • Förköp till TK (TK är en kravall efter tenta-p i januari som vi i Y6 arrangerar på Kårallen)
  • En rolig tackfest

Läs mer om jobbpassen nedan. Har du några frågor om hur det är att jobba är det bara att grabba tag i någon av oss i Y6 eller maila Emelie på personal@ysex.se. Annars ses vi på puben den 01/11.

Kravall:

 

För att starta igång helgen ordentligt hålls på torsdagen en kravall på Kårallen, där vi i Y6 kommer behöva en hel del hjälp. Som kravalljobbare kommer man få hjälpa oss att fixa en riktigt grym kravall och allt vad det innebär.  Som kravalljobbare kommer man utöver torsdagens jobb även få hjälpa till med att antingen hålla en fulvinsrunda på fredagen, för alla lag från Liu, eller hjälpa till i backen under själva tävlingen på lördagen.

Både kravalljobbare och eftersläppsjobbare kommer hjälpa till med att riva backen när tävlingen är över tillsammans med vår backansvarig Juliana.

Grundvallan:

På fredagen under VSR hålls en traditionsenlig sittning för alla festerister och utlandslag (lag som kommer från andra universitet som Chalmers). Är man med i Grundvallangruppen ansvarar man tillsammans för denna sittning och fest. Detta innebär allt från budgetering till planering och inhandling. Detta är ett jobb med mycket ansvar, men ett roligt sådant, då man tillsammans med oss får vara med och skapa en av dagarna på denna storslagna helg! Arbetet kommer börja innan jul och även om det är ett mer tidskrävande jobb är det ett otroligt bra och kul tillfälle att lära sig jobba i grupp, få nya kompisar på Y och själva testa på hur det är att hålla i en fest, från planeringsstadie till genomförande. Självklart kommer vi i Y6 finnas där och hjälpa till, med Anna och Isak i spetsen. Under VSR-helgen kommer man ha några intensiva men roliga dagar med lite sömn som sedan avslutas med att man tillsammans kan festa loss och njuta av allt backen har att erbjuda på lördagen. Grundvallangruppen kommer utöver fredagen även att jobba på torsdagens kravall.

Eftersläpp:

Som en final på denna helg hålls på lördagen ett eftersläpp på Kårallen. Som eftersläppsjobbare kommer man precis som kravalljobbare hjälpa till med att fixa en riktigt magisk fest, samt hjälpa till att rigga backen under fredagen inför lördagens stora tävling.

Både kravalljobbare och eftersläppsjobbare kommer hjälpa till med att riva backen när tävlingen är över tillsammans med vår backansvarig Juliana.

 

Oavsett pass:

Glöm inte varma kläder, det snöar ALLTID på VSR om man har rätt väderansvarig 😉