Jobba med oss på HHH!

Snart är det äntligen dags! Den 12:e oktober går årets upplaga av Hic Haec Hoc av stapeln och vi i Y6 är otroligt taggade! För att kunna genomföra detta mystiska äventyr behöver vi nu ER hjälp. Är du taggad på att jobba tillsammans med oss och göra detta storslagna evenemang till det bästa någonsin? Då tycker vi du ska komma till S26 (C-huset) nu på torsdag eller fredag (den 26:e och 27:e september) mellan kl. 12.15 och 13.00 och anmäla dig! Detta är en superbra chans att testa på hur det är att jobba och lära känna folk på sektionen.

För att ettan ska få chansen att jobba inom Y-sektionen kommer vi ge dem förtur, men alla är varmt välkomna att söka!

Förutom en rolig dag och kväll kommer ni som tack även att få en grym tackfest! Vi ses på torsdag eller fredag!

PoK Y6 19/20 <3