HHH är klart och nu ser vi framåt

Det har nu gått cirka en månad sedan HHH, ett lyckat evenemang med många roliga stunder! Tack till alla som jobbade med oss och tack till alla tävlande.

Nu blickar vi framåt mot nästkommande event och allt kul vi kommer ha. Redan de kommande veckorna åker vi i Y6 ut i landet för att hälsa på våra vänner i Göteborg och Lund. Det kommer bli riktigt kul att få träffa dem och se vad deras städer har att erbjuda.

Den 20:e november är det dags för vår första pub där vi erbjuder Y-ettan en chans att få hjälpa oss göra VSR 2019 till årets fetaste fest genom att signa upp sig för olika jobb. Gå gärna in på fliken Jobbinfo för att läsa mer om de olika passen och se vad som passar dig bäst. Håll även utkik på facebook för mer info.
Redan två veckor efter, den 4:e december, är det dags igen för oss att hålla pub. Denna gången är det Ericsson som är här och bjuder på maten för de 200 första som beställer. De kommer också ha massor med roliga aktiviteter och tävlingar som man kan underhålla sig med.

Håll även utkik efter Yulbordet, ett julbord för alla Y:are som sker i december. Där kanske det även händer en massa kul saker man inte vill missa.

Ha det bra /Y6 <3